Bedste Sengekappe: Se top 15 (opdateret maj 2022)

Sengekappe.dk

Du er landet på Sengekappe.dk, det helt rigtige sted at finde sengekappe. Vi har udvalgt de 15 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 15 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sengekappe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af By Nord Sengekappe Gunhild - berry 280

1: By Nord Sengekappe Gunhild – berry 280

Tilbud: Kun 1379.00 1299.00 hos ModernRoom.dk. Spar 80 kr. / 5 %

En sengekappe forvandler øjeblikkeligt dit soveværelse til et roligt rum. Giv dit et smukt udtryk med Gunhild fra byNORD. Den er lavet af hør i en varm og mat bærfarve, der er stonewashed for at give den en ekstra blød følelse. Da detaljer betyder noget,… læs mere hos ModernRoom.dk >>

Billede af By Nord Sengekappe, Gunhild, Snow w. coal

2: By Nord Sengekappe, Gunhild, Snow w. coal

Tilbud: Kun 2199.00 2099.00 hos ModernRoom.dk. Spar 100 kr. / 4 %

Giv din seng det sidste touch med en sengekappe. Takket være de fine striber og et afslappet design giver Gunhild fra byNORD din seng et strømlinet og sammenhængende look. Gunhild kommer i stonewashed hør – en behandling, der giver metervaren en ekstra bl… læs mere hos ModernRoom.dk >>

Billede af By Nord Sengekappe Gunhild - bark 280

3: By Nord Sengekappe Gunhild – bark 280

Bedste pris: 1200.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk

En sengekappe forvandler øjeblikkeligt dit soveværelse til et roligt rum. Giv dit et smukt look med Gunhild fra byNORD. Den er lavet af hør i en afslappende grønbrun farve, der er stonewashed for at tilføje en ekstra blødhed. Da detaljer betyder noget, ka… læs mere hos Hoejgaardbrugskunst.dk >>

Billede af By Nord Sengekappe Gunhild - coal 280

4: By Nord Sengekappe Gunhild – coal 280

Bedste pris: 1800.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk

En sengekappe forvandler øjeblikkeligt dit soveværelse til et roligt rum. Giv dit et strømlinet og smukt look med Gunhild fra byNORD i en mørk og mat farve. Den er designet i hør, som er stonewashed for at gøre det endnu blødere. Da det overordnede udtryk… læs mere hos Hoejgaardbrugskunst.dk >>

Billede af By Nord Sengekappe Gunhild - rock 280

11: By Nord Sengekappe Gunhild – rock 280

Bedste pris: 1350.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Brug Gunhild-sengekappen fra byNORD til at omdanne dit soveværelse til et roligt rum med et strømlinet og smukt look. Den kommer i stonewashed hør, der giver et mat look med ekstra blødhed. Da detaljer betyder noget, kan du bruge kappen til at dække boksm… læs mere hos Hoejgaardbrugskunst.dk >>

Dyreste Sengekappe på listen er By Nord Sengekappe, Gunhild, Snow w. coal fra ModernRoom.dk med en pris på 2099.00. Billigste udvalgte Sengekappe er By Nord Sengekappe Gunhild – bark 280 som du kan købe for 1200.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 899 kr. – de 15 Sengekappe vi har fundet koster i gennemsnit 1598.23 kr.
Ovenstående Sengekappe data og priser er hentet fra 4 butikker (ModernRoom.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, ModernHouse.dk, Home Sweet Home). Alle Sengekappe tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengekappe guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengekappe blandt de 15 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengekappe:

Shoppe sengekappen online? 3 grunde til at e-handlen er svaret

Hvis du har brug for det sidste skub før du køber din sengekappe på nettet frem for i en fysisk butik behøver du ikke lede længere – her på sengekappe.dk har vi nemlig fundet 3 rigtig gode grunde til hvorfor du skal handle online.

Du kan shoppe online uden at skulle nå noget

At shoppe sengekapper kan godt kræve noget koncentration. Man skal være helt sikker på at man vælger den rigtige model, til den rigtige pris.

Men koncentration er ikke det man får mest af hvis man vælger at købe sin sengekappe i en fysisk butik. Her er der larm, folk der skubber, og 1000 ting der forstyrrer. Shopper du til gengæld derhjemme er du sikker på at du kan koncentrere dig 100% om dit køb, i fred og ro.

Udvalget af sengekapper er stort

Når du køber en sengekappe på nettet køber du hos en butik der leverer til hele Danmark, nogel gange hele Europa. Og det betyder at du kan få et helt andet udvalg at vælge imellem end du kan nede i den lokale butik.

Her skal de kun have de varer som de ved de kan sælge til de lokale – på webbutikken har de alle de varer som hele Danmark vil have, og derfor bliver udvalget ganske naturligt meget større.

Man slipper for at stå tæt sammen med andre

En af fordele ved at du køber sengekappen på nettet frem for i en butik er at du får ro til dine ører. Nede i butikken kommer du til at stå ret tæt på de andre shoppere – også selvom du gør dit for at holde afstand til dem.

De gør nemlig ikke nødvendigvis det samme. Og andre mennesker larmer bare, hvad enten de snakker i telefon, med hinanden, eller bare står og laver lyde. At stå tæt på så meget larm er ikke fedt – og det undgår du når du handler på nettet.

Vores anden side

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden side sengebakke.dk. Ud over sengekappe.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sengekappe.dk